Meer dan honderd divisies consistent laten presenteren

Vebego, een familiemerk waar ruim honderd sub-bedrijven deel van uitmaken, bracht alles onder in één nieuwe groep. Alle merken, producten en segmenten werden voorzien van een nieuwe huisstijl waarmee ze herkenbaar onderdeel werden van het paraplumerk Vebego. Dit was hét moment om alle communicatie goed neer te zetten. Het bedrijf vroeg ons een presentatiesysteem op te zetten waarmee de hele organisatie – ook de dochterondernemingen die een eigen identiteit dienden te behouden – aan de slag zou kunnen.

Geautomatiseerd gebruikersgemak

We ontwikkelden een systeem dat het werken met Powerpoint makkelijk en doeltreffend maakt. Middels een eigen navigatie (Add-in) binnen Powerpoint, gaven we alle presentatiemakers en de sprekers van Vebego een zeer pragmatisch tool in handen om efficiënt en moeiteloos visueel aantrekkelijke presentaties te maken binnen de huisstijl regels.

480_add-in_Vebego-03

Lancering Vebego presentatie systeem

Om het geleverde product zo goed mogelijk te implementeren, werden door Roops tijdens een lanceringsworkshop het presentatiesysteem en het template aan alle managers en intensieve Powerpoint-gebruikers van Vebego gepresenteerd. De gehele dag kon via workshops ervaren worden wat de mogelijkheden van het nieuwe systeem waren en welke winst het op zou gaan brengen.

vebego-bootcamp_tijdens290