Carbon Capture Storage in Barendrecht

Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking tussen EZ en Roops voor de interne EZ directeuren conferentie in Rotterdam waar we twee sessies hebben begeleid als presentatie moderator, zijn we gevraagd voor twee andere presentatie trajecten. Namelijk Kennis & Innovatie en het CCS traject hiernaast.

Roops werd gevraagd om een presentatie visueel te ontwerpen en inhoudelijk mede vorm te geven voor een éénmalige openbare bijeenkomst over het onderwerp Carbon Capture Storage in Barendrecht. De functie van de presentatie was om het kritische publiek te informeren over de status en voortgang van het CCS project. Een zeer gevoelig onderwerp waarbij alle partijen, voor- en tegenstanders en de pers, aanwezig zouden zijn.

Onze oplossing was niet ingewikkeld. Wanneer we helderheid en consistentie in zowel de inhoud als in de vormgeving van de presentatie toepassen, komt het resultaat vanzelf en zal het zeker de benodigde presentatiekracht hebben.

Reactie van de presentator Hans Bolscher achteraf
‘De presentatie liep gisteren als een trein. Er werd erg positief op gereageerd. Ik merkte dat ik mijn verhaal heel makkelijk kwijt kon en dat het echt ondersteunend en verfrissend werkt. Dus…DANK!!’