De kracht van de eenvoud

Sinds enkele jaren is Roops preferred supplier voor Deloitte Nederland op het gebied van advies, ontwerp en productie van powerpoint presentaties. Roops ontwikkelde voor Deloitte, net als bij het overleg en print format (link), een presentatie template speciaal voor meetings met veel mensen in de zaal. Eenvoud in vormgeving, leesbaarheid en fris kleurgebruik zorgen voor maximale impact

Resultaat: een consistent, degelijk en uitstekend leesbaar presentatie format voor zowel interne als externe communicatie. Hiernaast voorbeeld van een Beamer format. Human resource presentatie aan mogelijke Deloitters in spe. Welk perspectief heeft Deloitte te bieden?

Beamer presentatie ‘Move On Up’
Voor een lid van Raad van Bestuur Deloitte heeft Roops ook een management presentatie ontworpen en geproduceerd. Helaas kunnen we die hier niet laten zien. Middels filmfragmenten, enorme kennis van zaken en spreek skills van de spreker werden ‘leidinggevende in wording’ passievol en zeer authentiek klaar gestoomd voor wat hun te wachten zou staan. Zeer inspirerend voor het publiek, wat bleek uit de respons achteraf.  Ook als ervaring voor Roops was dit een zeer inspirerende samenwerking.

Hieronder de links naar de twee andere formats:
Overleg & Print presentatie

Lees & naslag presentatie