480-groenbalk

We hebben drie trainingen ontwikkeld en

inmiddels voor diverse bedrijven verzorgd,

telkens aangescherpt en toegespitst op

de wens van de klant:
.

A. In company training succesvol presenteren

Dit is een volledige maatwerk training, toegespitst op uw bedrijf en hoe u zich als bedrijf wilt presenteren. Deze training omvat alle facetten die komen kijken bij het presenteren en profileren van uw bedrijf.

Welk verhaal heeft u als bedrijf te vertellen en hoe komt dat verhaal het beste uit de verf? Hoe moet de bedrijfspresentatie eruit zien? Welke behoefte is er binnen uw bedrijf rondom het aanleren of versterken van presentatievaardigheden? We horen graag wat uw vragen zijn. We kunnen u zeker helpen een passende oplossing te vinden.
.

B. Ontwerpen met powerpoint

Voor gevorderde powerpoint gebruikers die met de vormgeving van hun presentatie aan de slag willen. Veelgestelde vragen in onze trainingen zijn:
Hoe maak ik slides zonder bullets?
Wat is een goed ontworpen slide?
Hoe sluit mijn zelfontworpen slide aan op de presentatie huisstijl van mijn organisatie?
Hoe maak ik interactieve navigatie in een presentatie?

Herkent u dit soort vragen? Dan is deze training een prima keuze. In deze training maken we gebruik van een speciale ontwerpmethodiek, zodat u originele en beeldende slides kunt maken die uw presentatie versterken.
.

C. Beter, sneller en slimmer werken met powerpoint

Heeft u ook het gevoel dat u maar een klein gedeelte van alle mogelijkheden van powerpoint gebruikt? Of dat een aantal frustraties van het programma u weerhouden om er goed mee aan de slag te gaan?

Deze training is bedoeld voor beginnende en gevorderde gebruikers die beter willen leren werken met het programma.

Er is inderdaad met powerpoint veel meer mogelijk. Deze training brengt zeker het plezier terug. We gaan er alles aan doen om u van begin tot eind een totale update te geven. Presenteren met powerpoint zal geen tijdsvreter meer zijn maar een prima ondersteuningstool voor veel toekomstig succesvolle presentaties.

Altijd maatwerk
Bij alle trainingen geldt dat ze op maat worden gemaakt op basis van het bestaande template en presentatie huisstijl. De ervaring is dat alleen dan de deelnemers echt gemotiveerd zijn en de beste resultaten behalen.

Waar?
Deze presentatietrainingen vinden plaats binnen uw organisatie. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de trainingsruimte bij Roops, een uitstekende locatie naast het Centraal Station van Rotterdam, geschikt voor groepen van maximaal 10 personen.

Presentatie training referenties o.a.
“Succesvol Presenteren” training – Ecoratio, Bootcamp introductie nieuw presentatiesysteem – Vebego, Presentatie Workshop – Universiteit van Utrecht, Powerpoint presentatie training voor beginners en gevorderden – PostNL, Introductie basis presentatiesysteem  – Stipo.

Wilt u weten welke oplossing het beste past bij uw organisatie?
Bel of mail met Wouter Spoor 06-50491908 / wouter@roops.nl
.

ecoratio-presentatie-training

ROOPS hulpkaarten Powerpoint Training

Vebego PowerPoint ontwerp presentatie & Training