480-blauwebalk

Onze expertise is:

Uw verhaal optimaal structureren,

uw teksten kernachtig visualiseren en

uw powerpoint ontwerpen en vormgeven,

zodat uw publiek overtuigd wordt.

Of u nu met concrete vragen worstelt over een presentatie of een powerpoint die u heeft gemaakt, of niet weet hoe te beginnen om uw verhaal of idee te vertalen naar een krachtige visuele presentatie, wij helpen u graag en snel.

De meest voorkomende vragen en situaties die onze klanten tegenkomen:
Hoe breng ik structuur aan in mijn verhaal?
Hoe kan ik mijn verhaal visualiseren naar beelden?
Hoe kan ik mijn teksten ondersteunend laten zijn?
Mijn powerpoint presentatie moet er beter uitzien.
De presentatie is niet in lijn met de huisstijl.
De powerpoint template is onhandig om mee te werken.
Ik heb moeite met spreken, niks gaat vanzelf.

Wat levert het u op?
De Maatwerk Service bespaart u nu en later een hoop tijd. Nu omdat u met een specialist gericht aan het werk gaat. Later omdat u van ons zeer professioneel werk aangeleverd krijgt, waarop u uw toekomstige presentatie kunt voortbouwen. Uw presentatie wordt een samenhangend en boeiend verhaal, de vormgeving van de powerpoint ondersteunt uw boodschap. U als spreker weet waar u voor staat en draagt dit overtuigend uit. Uw publiek kan het verhaal goed volgen en kan de kern van uw verhaal na afloop gemakkelijker reproduceren.

Elk situatie of vraag vereist een specifieke aanpak en oplossing.
Waarmee kunnen we u helpen? Bel 010 – 2141734

480-blauwebalk

Presentatie coaching: De ultieme maatwerk service

De ultieme vorm van maatwerk die we bieden, is presentatie coaching. We helpen u op alle fronten om tot een succesvolle presentatie te komen. Dan gaat het niet alleen om het optimaliseren van de presentatie en de ondersteunende powerpoint, maar ook u als spreker kunnen we van dienst zijn.

Als u een presentatie moet geven waar veel van afhangt, gaan we samen met u de strijd aan om de deadline te halen en een presentatie neer te zetten die bij u past en uw publiek zal boeien en overtuigen.

Bent u niet zeker over de structuur van uw verhaal? Wij denken mee zodat het een boeiend verhaal wordt van begin tot eind. Heeft de presentatie een oppepper of totale remake nodig? Wij nemen dat gedeelte geheel uit handen. Wilt u werken aan uw spreekvaardigheid? Middels een beproefde en gedegen methode zult u authentiek en overtuigend kunnen spreken. Onze oefenfaciliteiten zijn hiervoor zeer geschikt. Moet u presenteren in New York en wilt u de avond van te voren oefenen? Dan gaat dat prima via Skype.

Wat levert het u op?
Op basis van nauwe samenwerking, creativiteit en noeste arbeid van beide partijen krijgt de presentatie de vorm die u wenst. Het resultaat is een helder en visueel aantrekkelijk verhaal, dat u als spreker op authentieke en overtuigende wijze over de bühne brengt.

Voorbeelden presentatiecoach trajecten zijn o.a.: Bart van Leeuwen (Netage) en Hans Constandt (Ontoforce)

.