Owner ROOPS presentationburo | Presentationcoach | Presentation director & designer | Powerpoint specialist

Presenteren op de top van je kunnen

Dit is wat ik wil, denkt Wouter in 2006 tijdens een grote powerpoint vormgevingsklus: anderen op de top van hun kunnen laten presteren en presenteren. Ervoor zorgen dat zij trots, met een rechte rug en een ijzersterk verhaal op het podium staan.

Twee jaar eerder heeft Wouter grafisch ontwerpbureau Roops opgericht. Bij de grote vormgevingsklus in 2006 is hij echter voor het eerst bij het hele presentatie proces betrokken. Hij gaat met de sprekers in gesprek om de kern en boodschap van hun verhaal te achterhalen; hij bedenkt hoe ze hun verhaal zo kunnen vertellen dat het van het podium afspat. Anderen helpen bij hun presentatie voelt als een muziekoptreden met publiek: de spanning van tevoren, de interactie met het publiek, en na afloop de energie en het applaus.

Nu, tien jaar later, kan Wouter Spoor zich met recht presentatie- en powerpoint expert noemen, met om zich heen presentatie designers en powerpoint specialisten die Roops tot volwaardig presentatie bureau maken. Technisch sterk en altijd pragmatisch (want: je presentatie moet gewoon werken), de vormgeving stijlvol en passend en waar nodig vindingrijk, en voortdurend met de blik vooruit, op zoek naar nieuwe inzichten en innovaties. De vraag blijft tenslotte altijd: hoe worden we nóg beter in wat we doen?

Het team

Bij Roops werken we met enthousiaste professionals, experts, presentatie specialisten, powerpoint designers en vormgevers met ieder zijn eigen passie. Onze diensten kunnen we zowel op locatie (op freelance basis) of op ons eigen kantoor uitvoeren.

Wilt u weten wat onze freelance tarieven zijn of wilt u een inschatting hebben van de kosten voor een bepaald presentatie project, neemt u dan contact op met
Wouter Spoor 010-2141734

Wil je ook deel uitmaken van dit team?

We zoeken:
– Ervaren presentatie & powerpoint professionals.
– Onervaren edoch slimme starters

Wil je ook werken voor leuke klanten zoals o.a.: KNVB, Deloitte, Hoge school van Amsterdam en Codarts

Mail je CV in een presentatie format naar info@roops.nl en we reageren zo snel mogelijk.